Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Aktuelna dešavanja i vijesti iz Sjenice sve važne i aktuelne stvari vezane za naš grad

Your Ad Here
odgovora
Staro 20-05-2006   #1
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

S nama od: Oct 2005
Godine: 32
pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno Aerodrom u Sjenici

U cetvrtak je gostovao u Sjenici direktor Beogradskog aerodroma,cilj posete je osposobljavanje i pustanje u rad Sjenickog aerodroma u civilne svrhe.Upravo sam gledao na tv izjavu direktora kaze da su inzenjeri pregledali aerodrom prilicno je ostecen,treba da podnesu zahtev vojsci o preuzimanju aerodroma da srede ostale tehnicke prepreke i kad bi islo sve glat da bi ga sredili i pustili u rad 2008 godine.Ja licno kazem kad bi dao bog i do 2010 bilo bi dobro, a vi?????

Sve su na svoj nacin lepe, sve ljubavi moje slepe, tacno znam sta sam na svakoj voleo. Ali kad podvucem crtu, sve sa tobom gube trku, ti si ipak nesto sasvim posebno...
Tahirovce je sada online  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 20-05-2006   #2
Registrovan
Domaćin

adnan Avatar

S nama od: Apr 2006
Godine: 45
Pošalji poruku MSN-om to adnan
Standardno

Bilo bi dobro. Stvorila bi se radna mesta a verovatni bi se i popravili putevi.
adnan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 20-05-2006   #3
Registrovan
Početnik

S nama od: Nov 2005
Godine: 35
Pošalji poruku MSN-om to Kemoni
Standardno Na pester

Bolje na pesteru da sagrade nego na onaj bolje kada se razmisli zasto?
Kemoni je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-05-2006   #4
Registrovan
Početnik

S nama od: Feb 2006
Standardno

To bi bilo jako pozitivno za Sjenicu uopce. Nadam da ce doci do realizacije te ideje.
Sjenicak-Wien je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-05-2006   #5
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

S nama od: May 2006
Godine: 34
Standardno

sa brojem stanovnika sa tog podrucja mislim da je ne rentabilno za bilo koga ipak bih voleo da se to desi i da imamo civilni aerodrom jer bi nas to svrstalo u red visoko razvijenih i ako to nismo

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-05-2006   #6
komsija
Početnik

suad Avatar

S nama od: Jan 2006
Standardno

hocel nam dat i avione?
suad je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-05-2006   #7
komsija
Početnik

suad Avatar

Standardno

ako ne moracemo da kupujemo avione
suad je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-05-2006   #8
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

Godine: 28
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

To bi bilo extra, da moze covek da dodje i u Sjenicu na 2 dana, sleti avion prakticno u dvoriste

Crni Gruja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-05-2006   #9
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

GRUJO.........

cujem da vodece svetske avio agencije ce putnike iz sjenice izbacivati padobranom nad sjenicom,ovo sad dok je u pripremi otvaranje aerodroma...

to ti dodje nesto kao eksperimentalni let te ako si zainterresovan mozes se javiti....

e cuti kakav aerodrom i zezancija da samo znate kakvih sam se ja obecanja naslusao oko investicija u sjenici ali isti ti investitori nisu doneli ni ono sto sto su pojeli i popili da nadoknade a kamo li aerodrom i avioni.......
STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-05-2006   #10
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

pošalji poruku ICQ-om  Tahirovce Pošalji poruku AIM Tahirovce Pošalji poruku MSN-om to Tahirovce Pošalji poruku Yahoo-om Tahirovce
Standardno

Ma i ako vojska da dozvolu za izgradnju civilnog aerodroma, morace Jat da trzi dozvolu od svalera Sjenice inace bice blokiranja ulica,hahahah..............
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 22-05-2006   #11
Registrovan
Početnik

riki Avatar

S nama od: Dec 2005
Standardno

trebalo je da se odrzi sastanak sa vojnim licima iz grada oko demontiranja zaostalih kasetnih bombi i ostalih mina kojih je nas aerodrum prepun

naime koliko sam mogao da saznam taj projekat demoliranja finansira vlada norveske uz ucesce lokalne samouprave

al posto grad nema toliko novca neznam tacno dokle je stiglo sa svim tim

iz pouzdanih izvora saznao sam da je taj projekat obuhvata preko 60 kasetnih bombi i 10 tk krmaca koje su teke po nekoliko tona

pa gospodo sugradjani imacemo vatrometa hahahhahaha

a svaleri znaju kuda da se krecu

za isti aerodrom zainteresovani su kupci i gazde pik pestera
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-05-2006   #12
Admin
Domaćin

Tahirovce Avatar

Standardno

Nisam znao da je pik pester zainteresovan za aerodrom jedino ako nece da prodaju vruce mlijekou evropsku uniju,a svaleri imaju mape gde su bombe lako je njima......
Tahirovce je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-05-2006   #13
The Beast
Domaćin

Crni Gruja Avatar

Godine: 28
Pošalji poruku MSN-om to Crni Gruja
Standardno

Ehhhh, iskustvo je cudo
Crni Gruja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-05-2006   #14
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

reki.........

propasce i ti pregovori kao i svi...

svaleri neka se cuvaju...

sraca te nas ima postenih te nas to ne zabrinjava...
STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
Staro 23-05-2006   #15
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin

STRANAC Avatar

Standardno

a ti grujo kad odes dole vidi da te ti norvezani ne LANSIRAJU sa aerodroma do swe...

i da nam ne dodjes nasmejan.....
STRANAC je sada online  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
aerodrom, sjenici

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 01:38. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com