Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.
zelijo bih znati koje pekar suad mahmutovic i odakle je rodom.ako ga neko poznaje zelijo bih da mi javi,jer ja imam bliznje svojte ,,mahmutovice,,koji zive u n.pazaru a i u sjenici.bijo bih zahvalan za vase informacije.selam svima
Ne rade zato, sto ne prima imenik ako ne kucate nasa slova... Znaci moje prezime treba kucat tahirovic sa ć... a ako ga kucate sa c, nece vam pronaci nista... isto vazi i za Š, Ð itd...
Pozzz
Ili jednostavno kucate Tahirovi BEZ C
__________________ Poljoprivrednik po školovanju, programer po zvanju, preduzetnik zbog nedostatka alternativa...
zelijo bih znati koje pekar suad mahmutovic i odakle je rodom.ako ga neko poznaje zelijo bih da mi javi,jer ja imam bliznje svojte ,,mahmutovice,,koji zive u n.pazaru a i u sjenici.bijo bih zahvalan za vase informacije.selam svima
Radi se, ako mislimo na istog, o pekaru u Mahmutovića (Hodžića) mahali, sin Nazifa Mahmutovića. Inače su starosjedioci u toj mahali.