Sjenica Forum

Ako ste prvi put ovde pogledajte FAQ. Možda cete se morati registrovati da bi pisali poruke ili videli sve forume. Da bi videli neki forum kliknite na njegovo ime dolje.

Adresar adrese, email adrese, brojevi telefona i mobilni brojevi... potrazite i objavite ovde!

Your Ad Here
odgovora
Staro 14-11-2005   #1
Registrovan
Početnik

S nama od: Nov 2005
Godine: 35
Pošalji poruku MSN-om to Kemoni
Standardno NET imenik 020

NET Imenik za 020 Novi Pazar , Tutin , Sjenica TEL IMENIK
Kemoni je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Your Ad Here
Staro 18-09-2008   #2
alija
Gost

Standardno

zasto nemogu dobiti na net imeniku adresu ni broj tel. iz novog pazara

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 18-09-2008   #3
alija
Gost

Standardno

zelijo bih znati koje pekar suad mahmutovic i odakle je rodom.ako ga neko poznaje zelijo bih da mi javi,jer ja imam bliznje svojte ,,mahmutovice,,koji zive u n.pazaru a i u sjenici.bijo bih zahvalan za vase informacije.selam svima

Odgovori sa citiranjem
Staro 18-09-2008   #4
Neregistrovan
Početnik

S nama od: Jan 2008
Godine: 44
Standardno Imenik

... mozda zato sto je tu jos stara verzija imenika

udji pod: http://www.belestrane.nadlanu.com/site/

tu omas imenik za cijelu srbiju ... OK?

selam

Mozda da to neko od Admin. pogleda jer ne funkcionise ovo nase

pozz
nc.biber je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 18-09-2008   #5
Sjeničak
Domaćin

Tahirovic Avatar

S nama od: Oct 2005
Standardno

Ne rade zato, sto ne prima imenik ako ne kucate nasa slova... Znaci moje prezime treba kucat tahirovic sa ć... a ako ga kucate sa c, nece vam pronaci nista... isto vazi i za Š, Ð itd...

Pozzz

Ili jednostavno kucate Tahirovi BEZ C
Odgovori sa citiranjem
Staro 18-10-2008   #6
Registrovan
Početnik

S nama od: Jun 2008
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od alija Pogledaj poruku
zelijo bih znati koje pekar suad mahmutovic i odakle je rodom.ako ga neko poznaje zelijo bih da mi javi,jer ja imam bliznje svojte ,,mahmutovice,,koji zive u n.pazaru a i u sjenici.bijo bih zahvalan za vase informacije.selam svima
Radi se, ako mislimo na istog, o pekaru u Mahmutovića (Hodžića) mahali, sin Nazifa Mahmutovića. Inače su starosjedioci u toj mahali.
homar je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-10-2008   #7
leyla
Početnik

leyla Avatar

S nama od: Sep 2008
Godine: 28
Standardno

za alýju

ý ja ýmam dosta svojtý u sjenýcý mahmutovýca,sýgurno sý mý ý tý svoje "alýja" suad mý je brat od mýdza
leyla je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 13-04-2009   #8
Registrovan
Početnik

S nama od: Jun 2008
Standardno

Selam Sestri Taidi Camovic Od Brace Armina I Erdana
Erdan je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Tags
020, imenik, net

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)

Alatke za temu
Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlisi su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 19:44. Powered by vBB Version 3.8.6 - Copyright ©2000 - 2012,
Administracija @ www.Sjenica.com