Vidi pojedinacne postove
Staro 17-10-2008   #32
supergirl
vakica
Domaćin

supergirl Avatar

S nama od: Apr 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om supergirl
Standardno

ljudi kao ljudi uvek grese...ponekad prave sitne greske koje se ni neprimecuju anekad naprave gresku koja im promeni citav zivot...
tada im kajanje postaje najbolji prijatelj...i cesto tonu u depresiju misleci da tu gresku nemogu da poprave...
ja nemislim tako...mislim da se greske i prave da bi se ispravljale...

-Ljubav.Ljubav je smisao zivota.Da nije ljubavi nebi bilo ni zivota, ni ljudi, ni srece ni tuge....
-Za ljubav uvijek treba biti spreman i da precutish i da znash kada je pravi trenutak da kazesh neshto. Treba znati i ispoljiti ljubav na pravi nachin, preko njeznosti i pozrtvovanosti. Te dvije rijechi su tako proste ali mnogo znache,te dvije rijechi koje su chesto razlog svadja i problema, to ''volim te'' koje je ponekad i previshe teshko kazati.
-Za ljubav je potrebno najvishe ali i najmanje dvoje, trece je uvijek suvishno,a kada voli samo jedno onada je ta ljubav uvijek puna suza, patnje i boli....
-Ono shto je najlepshe u iskrenoj i dubokoj ljubavi u kojoj je sve lijepo,to je da u odnosu prema onome koga volimo nijedna nasha mana ne dolazi do izrazaja.Mnogo shta shto je zllo u nama ischezava a ono shto je dobro ustostruchuje se.Ljubav nije samo voleti nekoga, vec biti spreman da se zrtvujesh za ljubav, da si uz voljenu osobu i dobru i zlu i patnji i bolu. Ne treba posustati pri prvom problemu vec se treba boriti. Jer bez borbe nema srece, ljubavi.....Ljubav je prava onda kada si zbog nje spreman i da promijenish sebe.
-Postoji samo jedan kutak u svemiru koji mozemo sigurno promijenit