Budim se.Kroz roletne dopiru suncani zraci, ti topli prsti sto miluju kozu poput njeznih leptira.Dopire do podsvijesti cvrkut ptica sto su se u bijelom jorgovanu sakrile.Slijevaju se u slapovima svjetlost i zvuci niz obale duse.Jos jedan u nizu dana u kojim me miris ruzinih latica odvede na put u ne tako davnoj proslosti.Lezim u polusnu okrenuta na ledjima i pustam dusi i srcu na volju............Voljela sam te kao sto nisam nikog ni prije ni kasnije,jer kako drugacije objasniti stanje u kom se nalazi i tijelo i srce kad pomislim na tebe.Miris tvoje koze nikad nisam zaboravila i onda kada sam te zagrlila nakon mali mijun godina na stanici jednog nepoznatog grada osjetila sam ga u svojim nozdrvama.Znam da je to miris ljubavi,miris pozude i miris ovisnosti.Tvoje usne na mojima i sve nestaje,svjetla grada,ulice,ponoc,sadasnjost i buducnost.Postojimo samo mi i moja potreba da kompenziram ogronu prazninu koju si ostavio.Plakala sam dok sam te ljubila od srece sto sam u tvom narucju, od tuge sto je to vec proslost od pomisli da ce proci jos mali milijun godina do sledeceg poljubca.Rekao si "Znam srescu te opet!Sjedicemo skupa na klupi ,starica i starac sa rukom u ruci,necemo pricati,nek nam duse samo besjede jedna sa drugom".........Rano moja!
__________________ Bila sam na IQ testu. Srećom bio je negativan. |