Vidi pojedinacne postove
Staro 18-05-2009   #10
akica_90
°Devojčica°
Prijatelj

akica_90 Avatar

S nama od: Nov 2007
Godine: 21
Pošalji poruku Yahoo-om akica_90
Standardno

SVE STO ŽELIM TI SI !

Polako umire dan... Daleko na horizontu nestaće i posljednji zraci svjetlosti...Noć je... Tek sada počinju da se bude prava osjećanja. Tamna i crna k'o noć. Toliko toga... Pokušavam da zaboravim prošlost i sve one trenutke... Ne mogu da dostignem granicu ljubavi. Da srušim sve mostove naše sreće. Besmisleno. Sve je tako besmisleno. A nekada bilo je divno znao si voljeti. I ništa sem nas nam nije bilo važno. Vjerovali smo da se dan rađa i umire radi nas, da vječnost ispisuje naša imena. Prevoše toga smo željeli i nismo znali da je cijena naših želja previsoka. Bili smo sretni. Htjeli smo svu ljubav svijeta. Bojali smo se stvarnosti. A kada si otišao iza tebe je ostala samo patnja, ne ostvarena želja, u stotinu dana izgovorena u kamenoj kutiji bola zatvorena. Zaboraviću sve. Samo ne onu jednu neispunjenu želji i tebe u njoj. . .