Sanel Papic nemacka wolfhagen - Sjenica - Oktobar 2018

Nokaut Sanela Papića u drugoj rundi (Video)

Sjenica vesti, Sport, Video

Ovo nije vijest na kakvu ste navikli već subjektivno mišljenje preneseno na “papir”.

Do ovog vikenda nikada nisam bio ni na jednom boks meču. Zahvaljujući pozivu Sanela Papića, poznatijeg kao Sandžačkog Bombardera, imao sam tu čast da posetim prostorije gde se bokseri spremaju i da zabeležim kako izgleda kompletan proces pripreme uoči meča. Naravno, prisustvovao sam i samom meču.




Meč koji je održan u Volfhagenu u Nemačkoj, završen je nokautom u drugoj rundi. Ovo je bila Sanelova uspešna 23. borba i 20. nokaut.

Sanel je ovom prilikom pozvao sve zainteresovane Sjeničane da prisustvuju sledećem meču i podrže ga. Meč je zakazan za 22. decembar 2018. u Frankfurtu na Majni, u Nemačkoj. U pitanju je borba za titulu Evropskog prvaka.

Čitaj još:  Gorska služba stigla je do najudaljenijih tačaka opštine Sjenica (VIDEO)

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje boksa da nam se pridruže. Mi ćemo dati sve od sebe da budemo prisutni jer želimo da svim srcem podržimo našeg šampiona, a naravno i da napravimo još jedan video zapis.




Ponosni smo na našeg Bombardera kao i na film koji smo proteklog vikenda napravili u sopstvenoj produkciji i režiji. Nadamo se da ćete uživati u kadrovima koji su pred vama.

Čitaj još:  Reprezentativac Imran Zenović osvojio 1. mesto (Video)

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još: Papića avlija u Kladnici

Facebook komentari

Leave a Reply