policija

Otkriveni detalji jezivog ubistva nesrećne žene!

Hronika, Sjenica vesti

Obdukcijom tela žene, koja je zverski ubijena na katunu na planini Giljevi kod Sjenice, otkriveno da je nesrećna žena usmrćena sa dva hica, i to iz različitog oružja.

Istraga ubistva Miladije Kočović (77) iz sela Goševa kod Sjenice, koja je ubijena u petak uveče pred svojim katunom na planini Giljevi na Pešterskoj visoravni, dobila je novi pravac.

Iako se u početku mislilo da je žena pogođena sa jednim hicem iz puške u leđa, obdukcijom je utvrđeno da su na Miladiju ispaljena dva projektila, odnosno da je drugim overena u glavu.

– Policija je sumnjala da je rana na glavi žene bila izlazna od projektila puške kojim je pogođena u leđa. Nakon obdukcije koju je naložio tužilac, ispostavilo se da je to zapravo druga rana, kao i da je naneta drugim oružjem – pištoljem.

Pokrenuta je opsežna potraga za ubicom, a velike policijske snage pretražuju čitavu Peštersku visoravan – kazao je dobro obavešteni izvor.

Čitaj još:  Cvetna oaza u sećanje na Amara Garibovića (ispred kafića VaVaZu)

Telo nesrećne žene je, podsetimo, pronašao njen suprug Isidor, koji je, kako je tvrdio, u vreme zločina čuvao stoku na pašnjaku, dok je istovremeno njihov sin kosio livadu u selu.

Kao mogući motiv ubistva zasad se pominje jedino pljačka, jer je iz katuna Kočovića, nezvanično saznajemo, ukradeno oko 400 evra, dok je izvesna, nešto veća količina novca ostala u katunu.




Muž i sin nesrećne žene, koji su zatekli stvari razbacane po katunu, policiji su prijavili da su iz katuna nestali njihovi puška i pištolj.

– Kočovići su dobri domaćini, imućniji ljudi, imaju dosta stoke. Nismo čuli da su u zavadi s nekim, da su imali problema, da im je neko pretio – kaže jedan od komšija porodice.

Nesrećna žena juče je sahranjena na seoskom groblju u Goševu, u prisustvu porodice, rođaka i meštana sela.

Potera
Policija je na terenu od momenta kad je ubistvo prijavio Miladijin sin, a potragu s tragovima koji bi mogli uputiti ka ubicama otežava činjenica da se radi o pustom, slabo naseljenom, besputnom planinskom terenu. Prema saznanjima, policija je juče detaljno pretraživala teren od katuna na kom se ubistvo dogodilo prema crnogorskoj granici, koja se nalazi nepun kilometar dalje.

Čitaj još:  Vlada Srbije i dozvola za izgradnju termoelektrane u Štavlju

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply