Sjenička delegacija dočekana u Frankfurtu (Video)

Dijaspora, Opstina Sjenica, Sjenica vesti

Danas u prepodnevnim satima, imali smo tu priliku ali i čast da dočekamo u Frankfurtu u Nemačkoj predsednika opštine Sjenica, Hazba Mujovića.
Predsednici u Frankfurt 2018 - Sjenica
Prva zajednička delegacija predsednika sandžačkih opština doputovala je u Nemačku sa ciljem da posete našu dijasporu. Kako nam je rekao predsednik , razlog dolaska je saradnja sa budućim investitorima. U ekskluzivnoj izjavi, predsednik je naglasio da je od izuzetnog značaja ova poseta iz razloga što je ulaganje stranog kapitala veoma važno za razvoj ali i sandžačkog regiona.
Pored Hazba Mujovića, kao sjenički predstavnik, doputovao je i predsednik Skupštine Sjenica Muhedin Fijuljanin.

– Kao što je rekao gospodin Mujović, razlog našeg dolaska je da prezentujemo naše potencijale stranim ulagačima kako bi imali jasniju sliku gdje mogu da investiraju svoj novac. Tokom naše posjete imamo u planu da posjetimo više gradova u Njemačkoj kako bi sa što većim brojem naših ljudi razgovarali o potencijalnim investicijama – rekao je Fijuljanin.

Čitaj još:  Šta se dogodilo sa ovim memorijalnim turnirom iz 2000. godine? (Video)

Odbor za doček sandžačkih predsedika potrudio se da priredi što prijatniji ugođaj našim gostima, te su osim pozdravnih zastava i brojnih poštovalaca naših političara bile prisutne i dvije djevojke obučene u tradicionalnu nošnju.
Pored sjeničkih predstavnika bile su prisutne i delegacije predsednika opština Novi Pazar i Tutin.

Čitaj još:  TIKA obnavlja sjeničku gradsku tvrđavu - VIDEO

Redakcija Sjenica.com

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.