Koja linija puta ce se koristiti za asfaltiranje puta sjenica - tutin

Sjenica – Tutin povezane asfaltom – uskoro?!

Pešter, Sjenica vesti

Završavaju se putevi na Pešterskoj visoravni
Na Pešterskoj visoravni se uveliko radi na asfaltiranju seoskih puteva, čijim će završetkom opštine Sjenica i Tutin biti po prvi put u istoriji povezane asfaltom, izjavio je pomoćnik predsednika sjeničke opštine Vahid Tahirović.

Projekat izgradnje ovih puteva na pešteri pokrenuo je pomoćnik predsednika opštine za infrastrukturu Vahida Tahirovića koji kaže da se neće na ovome stati.

Putni pravac Cetanoviće – Buđevo koji se ovih dana intenzivno radi i čiji se radovi privode kraju, spojiće Tutin i Sjenicu, tako će ova dva sandžačka grada biti po prvi put u istoriji spojena asfaltom, što je rezultat zajedničkog rada SDA i SDP.

Projekat izgradnje ovih puteva na pešteri pokrenuo je pomoćnik predsednika opštine za infrastrukturu Vahida Tahirovića koji kaže da se neće na ovome stati.




– Doći ćemo do svakog sela, do svake škole. Plan je da se dođe do svakog verskog objekta. Želim da najavim da će opštinska vlast prvi put u istoriji spojiti asfaltom Sjenicu i Tutin, što je od velikog značaja za sve građane – rekao je Tahirović.

Čitaj još:  Nastavlja se rekonstrukcija ulica u gradu (Video)

Predsednik opštine Hazbo Mujović rekao je da će se i dalje raditi a da je stanovništvu potrebna voda, struja i put.

– Put omogućava da proizvod, koji jedno domaćinstvo želi da plasira za prodaju, može veoma brzo da stigne do kupca.

U posetu Pešteri došao je i Senad Mahmutović državni sekretar u ministarstvu infrastrukture koji je poručio da je izgradnja putnih pravaca na pešterskoj visoravni veoma važni a da je izvoz mesa za Tursku jedan od razloga zbog kojih je sa peštercima.

Čitaj još:  Javni poziv svim građanima Sjenice

– Nadam se da ćemo u budućnosti uspeti da unapredimo kvalitet života na Pešteri – rekao je Mahmutović.

Građani ne kriju zadovoljstvo zbog izvođenja radova i zahvalni su predstavnicima lokalne samouprave na ažurnosti.

 

izvor: tanjug/telegraf

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Sjenica – Tutin povezane asfaltom – uskoro?!

  • Teško da će Telegraf, a posebno Tanjug ikada napisati ovako nekvalitetan politički hvalospev. Ovo je izmastiljario neki politički potrčko…

Leave a Reply