svecana akademija 2017

Održana Svečana akademija povodom Dana Sjenice (Video)

Čestitke, Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Video

Kao i svake godine, i ove godine je održana Svečana akademija povodom Dana grada. Svečani događaj je organizovan u hotelu “Borovi” u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti.

Dan Sjenice predstavlja godišnjicu od kada je pronađen prvi pisani trag u kojem se pominje Sjenica.

Svečana akademija okuplja istaknute ličnosti i predstavlja priliku da se napravi retrospektiva onoga što je urađeno u prethodnoj godini, iznesu planovi za narednu godinu i dodele priznanja zaslužnim institucijama i građanima.

Spisak zvanica akademije je obično dug – od bratskih opština, susednih opština, državnih organa, donatorskih organizacija i slično.

Ove godine je Svečanom akademijom završena manifestacija “Sjenica otvorenog srca” koja je počela 23. jula 2017. godine.




Ponosno objavljujemo, među uglednim zvanicama i zaslužnim građanima se našao vlasnik, glavni i odgovorni urednik našeg portala Sjenica.com. Po prvi put za 16 godina, od kada postoji ovaj sjenički portal, naš rad je nagrađen i ono zbog čega smo posebno ponosni – svrstani smo u red zaslužnih građana, o čemu svedoči primljeno priznanje, upravo zbog objektivnosti, agilnosti i ažurnosti.

Čitaj još:  Meštani Crvskog sto dana bez vode

Nećemo vam otkrivati ko se sve našao među zvanicama koje su prisustvovale svečanom događaju. Sa najznačajnijim ličnostima smo kratko razgovarali, a čije smo izjave uzeli i ko je sve bio prisutan – pogledajte u video prilogu.

Čitaj još:  Od Papića, preko planina do brane (Video)

Redakcija: Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply