senad i mubera muhovic istraga

Novi detalji brutalnog ubistva Anela Papića

Sjenica vesti

Anel Papić (33) koji je 23. juna ubijen u Sjenici, prema rezultatima obdukcije, usmrćen je sa 27 udaraca u glavu, kaže otac ubijenog Ahmo Papić.

Za ubistvo Papića, osumnjičeni su supružnici Mubera i Senad Muhović, ali Anelov otac sumnja da zločin nisu izvršili samo njih dvoje.

– Znam i Muberu i Senada. Mubera je volela mog sina, godinama su bili u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije mogla da ga udari 27 puta, ni ona ni Senad. Siguran sam da je tu bio još neko. Siguran sam i da telo mog sina nije spaljeno odmah posle zločina. Neko je kasnije, kada su Mubera i Senad već pobegli iz Sjenice, došao u šumu i vatrom pokušao da sakrije tragove – kaže Ahmo Papić.

On kaže i da je sve sumnje rekao policiji, ali da oni, osim Mubere i Senada koji se se sami predali posle dve nedelje bekstva, nisu uhapsili nikog drugog.

– Čujem da se priča o nagodbi uhapšenih sa tužilaštvom. I tužilac mi je rekao da po zakonu ima pravo na to, i da planira da Muberi ponudi 20 godina, a Senadu deset godina zatvora. Pristao bih na to, ali samo ako se otkrije ko je još bio tu, ko je još učestvovao u ubistvu mog sina, ko je još zna šta se desilo – kaže Ahmo.

Čitaj još:  Sjenička kuća više nije samo priča - radovi počeli (Video)

Od ubistva sina, čuo je, kaže, mnoge priče.

– Nije ubijeno pile iz mog dvorišta, nego čovek, moj sin. Ljudi sami pričaju. Dvesta metara od zločina je kuća Senadovih rođaka. Komšije kažu da su tog dana kada je moj sin ubijen čuli kuknjavu iz njihove kuće, da su oni znali da je moj Anel ubijen, a mi smo ga našli tek sutradan – kaže Ahmo.

Tokom istrage, Ahmo je saznao i šta se desilo veče pre kobne tragedije.




– Neko je Senadu poslao fotografije koje je Mubera slala mom sinu. Senad je poludeo. Pretukao je Muberu to veče. Polomio joj je zube. Onda je sa njenog telefona slao poruke mom sinu, u njeno ime. Tako je i zakazao sastanak sa Anelom. Šta je bilo tamo, oni znaju. I ko je još bio sa njima, ali oni oboje ćute – kaže Ahmo.

Anel Papić ubijen je 23. juna, a njegovo telo nađeno je dan kasnije u šumi kod Sjenice, na mestu gde su se on i Mubera tajno sastajali.

Mubera je bila udata za Senada, koji je radio u Nemačkoj, a dan pre zločina se vratio u Srbiju, kako bi sa sobom poveo i suprugu i dve ćerke.

Čitaj još:  SDP kritikuje, a SDA uzvraća!

Nakon zločina, oboje su sa decom pobegli iz Sjenice za Nemačku, ali su već sutradan, kada je nađeno Anelovo telo, osumnjičeni za zločin.

U Srbiju su se vratili dve nedelje kasnije, i od tada su u pritvoru u Novom Pazaru.

Tragovi koji su forenzičari otkrili na mestu zločina, potvrdili su da su oboje supružnika bili na mestu zločina. Iako se prvo sumnjalo da je Senad direktni izvršilac ubistva, dokazi koji su nađeni ne isključuju mogućnost da je ubica zapravo njegova supruga Mubera.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply