nesreca kod sjenice

Majka i ćerka poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice

Sjenica vesti

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su Edina S. (33) i njena petogodišnja ćerkica S.S..

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo oko sedam sati ujutru na putu kod Sjenice, kada se “folksvagen šaran” nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo pa sleteo sa kolovoza.

U automobilu se nalazila petočlana porodica, a majka i ćerka su nažalost podlegle povredama.

Edit S. (40), otac i muž, zadobio je teške telesne povrede koje su opasne po život, dok su druga ćerka A.S. (10) i sin D.S. (7) lakše povređeni.

Kako dnevni list saznaje, reč je o članovima porodice Šabaredžović, koja ima kuću na Pešteru. U automobilu – folksvagen šaranu nemačkih tablica – pored njih dve bio je i ostatak porodice – muž odnosno otac, još jedna ćerka i sin.

Čitaj još:  Termoelektrana Štavalj nije samo predizborna laž?! (Video)

Članovi porodice Šabaredžović poginuli su na kućnom pragu, nadomak porodične kuće u selu Buđevo na Pešteru. Oni su se vraćali s mora i bili na samo 10 kilometara od kuće, gde su ih čekali članovi porodice.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, do nesreće je najverovatnije došlo pošto je otac umoran od puta zaspao za volanom i desnom stranom kola udario u zaštitnu ogradu, koja je doslovno prošla kroz automobil.




Inače, Šabaredžovići žive i rade u Nemačkoj, a na Pešter su došli da odmor provedu s porodicom, odakle su otišli i do Jadranskog mora na letovanje.

U kući Šabaredžovića od jutros se čuju jauci rodbine koja se okuplja u neverici. Komšije ne mogu da veruju šta je zadesilo ovu familiju, a za oca porodice koji je bio za volanom kažu da je izuzetno dobar čovek koji je uvek bio spreman da pomogne.

Čitaj još:  Apel za pomoć malom Bakiru Isoviću

– A eto šta ga je zadesilo – ponavljaju komšije u neverici.

Vozač se nalazi u kritičnom stanju i smešten je u novopazarsku bolnicu, a drugo dvoje dece lakše su povređeni.

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply