forenzicari - Sjenica - ponorac - Anel Papic

Pronašli tragove udate ljubavnice na mestu brutalnog ubistva

Hronika, Sjenica vesti

Pronašli tragove udate ljubavnice na mestu brutalnog ubistva

LJUBAVNA SAGA DOVELA DO TRAGEDIJE Tragovi udate ljubavnice pronađeni na mestu brutalnog ubistva
Anel Papić (32), koji je brutalno ubijen i spaljen u šumi nadomak Sjenice sahranjen je juče na lokalnom groblju u 13 sati.

Policijska istraga koja traje od subote kada je nađeno Anelovo telo, došlo je do dokaza koji ukazuju na Senada Muhovića iz Sjenice, kao osumnjičenog. On je dan ranije najpre kamenom Anelu naneo brojne povrede po glavi, a zatim je pokušao da spali njegovo telo.

Senad i Mubera Muhović napustili Srbiju zajedno s decom istog dana kad je pronađen leš Anela Papića, a policija sumnja da su pobegli u Nemačku

Prve informacije o mogućem osumnjičenom, policiji je dao Ahmo Papić, otac ubijenog Anela.

– Jutros je kod mene bio komandir policije. Rekao mi je da imaju dokaze da je Senad u petak ubio mog sina. I njegova žena Mubera, koja je bila u tajnoj ljubavnoj vezi sa mojim sinom je bila tu, na mestu ubistva. Ne znam da li je bio još neko, i šta će biti sada. Ja sa porodicom krećem na sahranu. Sahranjujem sina, a pretpostavljam da će za Senadom i njegovom ženom Muberom biti raspisana poternica. Oni su istog dana pobegli iz zemlje, verovatno u Nemačku, gde Senad inače, živi – kaže Anelov otac.

Čitaj još:  Prihvatni centar za azilante u Sjenici popunjen (Video)

U novopazarskoj policiji nisu želeli da komentarišu slučaj dok istraga ne bude završena, ali saznanja “Blica” ukazuju da se odmah po otkrivanju zločina, policija dala u potragu za Senadom.




Međutim, on je još u petak, dan pre nego što je otkriveno telo, sa suprugom i dvoje dece pobegao iz Srbije. Granicu na Horgošu prešli su u 17.17 sati.

– Moj sin je iz kuće otišao oko 9. sati, a ubijen je između 9.30 i 10.30 sati. Senad je sa porodiicom pobegao oko 11. sati, tada su ih poslednji put videli. Verovatno je ženu i decu naterao da pođu sa njim. Ne znam šta je ta žena radila na mestu ubistva, moguće je da je muž, sa kojim je inače u vanbračnoj zajednici, naterao da “namami” mog sina. On je sa Muberom bio u ljubavnoj vezi godinama. Onda se oženio, mislio sam da će da se smiri, ali je nastavio da se viđa sa njom. Kritikovao sam ga, ali nije vredelo – kaže Ahmo.

Ahmo je telo sina Anela našao posle skoro 24-satne potrage.

– Anel je u petak oko 9. otiša od kuće da se podšiša, i tad smo ga poslednji put videli. Supruga ga je zvala nekoliko puta, zvao sam ga ja, ali prvo se nije javljao, a posle je telefon bio isključen. Mislio sam da je zaginuo negde u kafani, pa sam ceo dan proveo tražeći ga po Sjenici i Novoj Varoši. Uveče sam nestanak prijavio policiji, a u subotu ujutru sam pomislio da je sa Muberom, koja živi u Prijepolju i sa mlađim sinom krenuo starim putem ka Javoru. Tu smo u šumi, prvo ugledali naš “pasat” kojim je u petak, Anel i krenuo u grad. Staklo na vozačevoj strani je bilo razbijeno. Pozvali smo policiju koja je telo mog sina našla 25 metara dalje. Telo je bilo oprlejno od vatre, vidljive su povrede po glavi, a celo telo pokriveno granjem, koje je nagorelo – kaže Ahmo.

Čitaj još:  Kolašinac u finalu sa prvog mesta

izvor: blic

Facebook komentari

One thought on “Pronašli tragove udate ljubavnice na mestu brutalnog ubistva

Leave a Reply