Rosa skola roditeljstva - Sjenica - Jun 2017

Otvorena Rosa škola roditeljstva (Video)

Humano, Sjenica vesti, Video

Otvorena Rosa škola roditeljstva (Video)

U Domu zdravlja Sjenica otvorena danas je Rosa škola roditeljstva u kojoj će roditelji u ovom gradu prvi put imati priliku da dobiju stručne savete i podršku tokom trudnoće, porođaja i prvih godina odrastanja. Kroz brojne radionice i predavanja trudnice i roditelji će dobijati kredibilne savete o fizičkoj aktivnosti, ishrani i nezi bebe. U školi će biti angažovani pedijatri, ginekolozi, patronažne sestre i stomatolozi, koji će pomagati roditeljima u snalaženju u njihovim novim ulogama.

Lekari i medicinsko osoblje koje će voditi Rosa škole roditeljstva u domovima zdravlja širom Srbije prošli su akreditovanu obuku Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd tokom maja 2016. godine, a koja je u skladu sa poslednjim dostignućima profesije.




„Rosa je još jednom okupila veliki broj građana koji su kupovinom pakovanja od 1,5 litra vode podržali ono što je važno- porodicu i budućnost dece kroz osnivanje prvih škola roditeljstva u sredinama u kojima ovaj vid podrške nije postojao. Zahvaljujući podršci građana i Ministarstva zdravlja, zajedno smo podržali oko 2.000 beba širom zemlje i to je najveći motiv da nastavimo sa otvaranjem ukupno 20 škola“, izjavila je Nada Filipović, predstavnica Rosa vode.

Čitaj još:  SANEL PAPIĆ - NOVI EVROPSKI ŠAMPION - VIDEO

Redakcija Sjenica.com
Snimatelj: Ramo Tahirović

Facebook komentari

One thought on “Otvorena Rosa škola roditeljstva (Video)

Leave a Reply