Sjenica na sajmu turizma - Beograd 2017 - www.Sjenica.com

Sjenički štand na sajmu turizma u Beogradu 2017. (Video)

Razno, Sjenica vesti, Video

Sjenica je već tradicionalno učestvovala na beogradskom sajmu turizma sa još preko 1.100 izlagača iz 56 zemalja svijeta.

Turistička organizacija Sjenica se potrudila da i ove godine ima zapažen štand na sajmu koji je najviše zahvaljujući Sjeničkom jezeru bio veoma posećen.

Direktor te organizacije Mihajlo Tripković rekao je za naš sajt da se “Sjenica u moru turističkih aranžmana izborila za svoje mesto svojom jedinstvenom ponudom celog našeg kraja”.

Osim posete dobro poznatog Sjeničkog jezera, veliki broj preporuka sledi i za prirodni rezervat “Peštersko polje”, a uz to i naravno prezentscija gastronomskih specijaliteta našeg kraja.


Iz TO Sjenica takođe izdvajaju kulturno istorijske spomenike: džamiju Sultan Valide i manastire Mileševa i Kumanica, koji su po mnogim karakteristikama jedistvene.

Čitaj još:  Tužna priča pešterske porodice

Juče je štand Sjenice i susednih gradova posetio i predsednik opštine Hazbo Mujović sa saradnicima i oni su ovom prilikom pozvali sve domaće i strane turiste da posete naš kraj, uz tvrdnju da ih lepota prirode i gostoprimstvo neće izneveriti.

Redakcija Sjenica.com
Anida Mujović

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Sjenički štand na sajmu turizma u Beogradu 2017. (Video)

Leave a Reply