Javni poziv dr Hajrudin Halilovic - Sjenica - Jul 2016

Javni poziv svim građanima Sjenice

Humano, Sjenica vesti

WWW.SJENICA.COM

Sajt posvećen svim Sjeničacima je prvi sjenički portal koji postoji od novembra 2005. godine. Isključivo se bavi vestima i dešavanjima u Sjenici i ima izuzetan broj članova na forumu, kao i pratilaca na društvenim mrežama.

Naš portal je jedini koji poslednjih nekoliko godina medijski prati humanitarne aktivnosti doc. dr sci. Hajrudina Halilovića subspecijaliste abdominalne hirurgije. Iako živi i radi u Bihaću i Sarajevu, nikada nije zaboravio svoju rodnu Sjenicu u kojoj je živeo i pohađao školu do odlaska na fakultet u Tuzlu. Već deceniju unazad redovno obavlja besplatne sunete mališana a uvijek bude prijavljenih od 80-100. I ove godine će, takođe, u sopstvenoj režiji i bez bilo kakve podrške lokalne samouprave, 10.07.2016. obavljati sunete.

Doc. dr sci. Halilović je u znak zahvalnosti sajtu prihvatio našu inicijativu da održi predavanje na temu tumora dojke i debelog creva, o bolestima koje se progresivno, iz godine u godinu, uvećavaju i kod građana Sjenice.

Čitaj još:  Zaplenjeni oružje i droga, uhapšen Sjeničanin

Pored doc. dr Halilovića biće prisutno nekoliko eminentnih stručnjaka iz Sjenice, Novog Pazara i Bosne i Hercegovine. Očekujemo i prisustvo direktora DZ Sjenica i njegovo izlaganje o opštem zdravstvenom stanju građana Sjenice.




Ovim putem administracija sajta WWW.SJENICA.COM upućuje:

JAVNI POZIV

Svim građanima Sjenice da prisustvuju pomenutom događaju, dana 10.07.2016. godine sa početkom u 20 časova u sali bioskopa.

Iskreno se nadamo da ćete prihvatiti naš poziv čime biste jasno pokazali da vodite računa o svom zdravlju, kao i o zdravlju svojih najbližih. Izuzetno je važno da se edukujute na vreme i time sprečite razvoj jedne od najrasprostranjenijih bolesti modernog doba.

Čitaj još:  Nevrijeme nad Sjenicom (Video)

U to ime, srdačno Vas pozdravljamo

Administracija sajta WWW.SJENICA.COM

Javni poziv dr Hajrudin Halilovic - Sjenica - Jul 2016

Veliko hvala studiju “Foto Sandžak Šapko” na nesebičnoj podršci

Foto Sandzak Sapko - Sjenica

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Javni poziv svim građanima Sjenice

Leave a Reply