Uzasna vijest

Utopila se osoba u Sjeničkom jezeru

Hronika, Sjenica vesti

Utopila se osoba u Sjeničkom jezeru

Sjeničanka Nejra Ugljanin (23) utopila se danas popodne u Sjeničkom jezeru dok je pokušavala da spasi mlađu sestru Nermu U. (13), rečeno je u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, Nerma je ubrzo nakon ulaska u vodu pozlilo i počela je da se davi. Njeno zapomaganje čula je sestra koja je pokušala da joj pomogne, ali su ubrzo obe nestale pod vodom.

– Nedaleko od njih plovio je čamac sa ribočuvarima koji su primetili kako iz vode viri samo jedna ruka devojčice. Uspeli su da izvuku Nermu, ali oni nisu odmah saznali da je pod vodom bila i Nejra, pa nisu mogli na vreme da reaguju i spasu je – kažu u policiji.

Čitaj još:  Jedna od blažih zima u Sjenici

Telo devojke još uvek je u Sjeničkom jezeru, a ovdašnja policija je uputila zahtev roniocima Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi ga izvadili.




– Ekipa ronilaca je krenula iz Beograda i pitanje je hoće li zbog mraka stići da telo izvuku danas ili će sve morati da sačeka jutro – objašnjavaju u policiji.

“Nejra je studirala na Državnom univerzitetu u Novom pazaru i to na dve katedre- učiteljskom fakultetu i psihologiji”, navodi izvor blizak nasem portalu.

Pratite nas, a mi ćemo ovu vijest redovno dopunjavati!

Čitaj još:  Vlast je zaboravila na ove mališane!

Redakcija Sjenica.com

Slučajni snimak:

Facebook komentari

One thought on “Utopila se osoba u Sjeničkom jezeru

Leave a Reply