dr Hajrudin Halilović

Besplatan sunet i predavanje na temu kancera u Sjenici

Humano, Sjenica vesti

Već punu deceniju, poznati bihaćki hirurg poreklom iz Sjenice, doc. dr sci. Hajrudin Halilović subspecijalista abdominalne hirurgije, organizuje i ove godine u sopstvenoj režiji besplatan humanitarni sunet, kao Bajramski poklon gradu u kojem se rodio, školovao i kojem se uvijek puna srca rado vraća.

Ovom prilikom dr Hajrudin Halilović obaveštava građane Sjenice ali i ostalih sandžačkih gradova, da će sunet biti organizovan 10. jula 2016. sa početkom u 10 časova u lokalu Smaja Skalonjića, pored obdaništa i Osnovne škole “12. decembar”.

Zainteresovani građani se mogu javiti našoj stranici (poslati poruku u inbox), Nedžadu Haliloviću (takođe u inbox), kao i Mevludinu Kurtoviću putem broja telefona 063/497313.




Doktor Halilović je izrazio posebnu zahvalnost sajtu www.Sjenica.com na dosadašnjoj saradnji jer je naš portal jedini koji poslednjih godina prati i objektivno izveštava o njegovim humanitarnim aktivnostima.

Čitaj još:  IFTAR U VRELIMA (Video)

Poznati doktor je sa oduševljenjem prihvatio našu ideju da istog dana kada se bude održavao sunet, ali u 20 časova, održi i predavanje sugrađanima na temu tumora. Obećao je da će dovesti jos nekoliko poznatih stručnjaka kao uvodničara. Teme predavanja biće:

rak dojke – prevencija, dijagnoza i terapija
rak debelog crijeva – savremeni stavovi u dijagnozi i liječenju.

O mestu održavanja predavanja blagovremeno ćemo vas obavestiti jer nama, kao organizatorima predavanja, ostaje da obezbedimo adekvatan prostor.

Sajt www.Sjenica.com se zahvaljuje dr Hajrudinu Haliloviću na ukazanom poverenju i dosadašnjem humanitarnom radu za svoj rodni kraj.

Čitaj još:  Radovi u prigradskim delovima Sjenice

Takođe, ako neko želi da pomogne i ima svoj prostor, gde se može održati predavanje, neka nam se javi.

 

Redakcija Sjenica.com
Nedžad Halilović

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply