Smece u Sjenici / Sjenica / April 2016

Ovakvu Sjenicu niko ne želi! (Foto)

Sjenica vesti, Slike

U centru Sjenice buja zaraza!

Porast broja političkih skupova, stranačkih aktivnosti i sve agresivnija borba političkih partija i političara da osvoje što više “sigurnih” glasova kao da je odvukla oči javnosti u sami centar grada- mesto kuda se ovih dana obično šetaju političari, zalažu se za nekakva prava građana, ekonomski boljitak, podizanje kulture na viši nivo…

Mnogi od njih obećavaju da će Sjenica prerasti u turističko mesto, da će stovoriti uslove da se ljudi zaposle, da će izgraditi puteve… Sve su to lepe reči političara koji, uglavnom, imaju istu “žvaku”. No, ako barem malo skrene sa one glavne ulice i sa šetalista, normalan čovek će zaboraviti sva ova obećanja – POŽELEĆE DA SE OČISTI SMEĆE!

Naime, pored osnovne škole “12. Decembar”, kontejneri su prenatrpani smećem, pepelom i drugim otpadom koji veoma lako može prouzrokovati zarazu, nije redak primer da kontejnere okupiraju i psi lutalice, čisto da opasnost po đake bude potpunija! SVE TO TAKO, A ONI “ O Sjenici kao ekološki zdravoj sredini”!




U suštini sve političke opcije koje ovih dana imamo na sceni, čini se, razmišljaju samo o “sigurnom glasu”, kalkulišu brojem odbornika koje će imati u parlamentu! SDA se diči radovima u centru, SDP se ne skida sa televizije kritikujući SDA da nije sposobna da “vrši” vlast, BDZ kritikuje i jedne i druge, SNS i SPS obećavaju razvoj Sjenice i sveukupni boljitak! SVE TO TAKO, A ONI “O fer izbornoj kampanji”!

Čitaj još:  Humanitarna pomoć Kraljevine Kuvajt (Video)

Nije lako precizno proceniti, ali da je svaki od onih silnih odbornika što ih potpisaše na odborničkim listama po jednu kesa smeća odneo na deponiju, nebi bilo OPASNOSTI po naše građane, po našu DECU! Ne čekajte da nekoga ujede pas lutalica, ne čekajte da se svi zarazimo! OČISTITE SMEĆE!

Isto tako, treba prijaviti građane koji neće da koriste svoje bure za smeće i nose ga iz svoje mahale u ove kontejnere. Što? Da ne bi punili njihove kante, da ne bi od pepela propadalo njihovo bure?

Čitaj još:  Podela Kurbana - Omladinski džemat Sjenice

Ovo je naš grad, moramo i mi da se brinemo. Ako već imate pepela, onda bacajte u svoje a mi apelujemo da se češće odnosi smeće ispred kuća.

Građani osvestite se! Glasajte koga hoćete, to je vaša volja, ali tražite da nam OČISTE SMEĆE!

Smece u Sjenici / Sjenica / April 2016

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Ovakvu Sjenicu niko ne želi! (Foto)

Leave a Reply