Asmi Kolasinac u Beogradskoj Kombank Areni - April 2016

Asmir Kolašinac razočaran Hazbom Mujovićem

Izbori, Sjenica vesti, Sport

Naš najbolji i najpopularniji sportista Asmir Kolašinac, oglasio se večeras svom profilu na Facebook-u.

Po načinu pisanja, proslavljeni reprezentativac Srbije deluje veoma razočaran i ljut na aktuelnog predsednika opstine Sjenica, Hazba Mujovića.

Prenosimo vam Asmirovu izjavu u celosti:




“Svako ko bude glasao za ovu personu neka se slobodno izbrise iz mojih Fb prijatelja svako od drugova ili familije ce samnom zavrsiti

HAZBO MUJOVIC
Da li postoji neko u ovoj zemlji,Balkanu,Evropi da ne zna ko sam ja?
Da li je potrebno govoriti o mojim rezultatima!
Danas sam pred punom Arenom,preko 30 000 ljudi,odrzao takav govor gde bi svaki Sjenicak bio ponosan na mene kao Bosnjaka,kao Šampiona kao gradjanina Srbije.To je i u svom govoru odmah nakon mene istakao i Aleksandar Vučić.
Da bi,odmah nakon toga,me docekao snimak na kome se ja i moja porodica,bez ikakvog razloga na najprimitivniji mogući nacin pljujemo psujemo i vredjamo od strane takozvanog prvog coveka Sjenice i njegove ljubavnice…i jos laze da sam dobio nekakvih milion i po dinara.
Moja Sjenice,sta si ti dozivela…
Ako je on ono sto vi zelite da vam bude i dalje predsednik onda moji Sjeničaci neka vam je na cast… Ja cu te se onda odreći!!!”

Čitaj još:  Emisija o Pešteri i Sjenici sa RTS-a iz 1979. godine

Asmir Kolasinac, izjava na facebook-u za predsednika opstine Sjenica Hazba Mujovica - Beograd 2016

Sultane sjenički, Asmire naš dragi, jedva čekamo da te gledamo na olimpijadi u Riju. Dobronamerni savet, mani se politike, ti si već legenda na Balkanu, u Srbiji a tek u Sjenici. Svi će oni biti i proći, a tvoja će se dela i dalje prepričavati. Budi naš strongman, budi naš idol, naš ambasador u svijetu, ne daj se obmanjivati od strane političara.

Čitaj još:  Smenjeni a planirali smenu!

Vole te tvoji Sjeničani! Vole te i prate saradnici sajta Sjenica.com

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply