Milanko Petrovic u Sociju - Rusija 2014

Milanko Petrović: Oterali su me iz reprezentacije!

Sjenica vesti, Sport

Milanko Petrovic u Sociju - Rusija 2014
Jedan od naših najuspešnijih biatlonaca, Milanko Petrović, proslavljeni sportista, naš Sjeničanin, koji je donedavno krasio prestoničke bilborde, svojim komentarom iznenadio je domaću javnost.

Naime, ako ste se pitali ili bili u nedoumici zbog čega se Milanko više ne bavi biatlonom pod zastavom republike Srbije, iako je bio više nego uspešan i našoj zemlji doneo pregršt medalja, nakon ovog statusa biće vam verovatno jasnije.

Milanko se oglasio na svom Fejsbuk profilu i vidno razočaran izneo svoje mišljenje na temu sporta u Srbiji. Prenosimo vam njegov komentar:




– Dok sam se ja bavio biatlonom u Srbiji uvek smo na svetskim kupovima imali bar po jednog takmičara. Oterali su me da bi, kako kažu, tim Srbije funkcionisao i bio bolji, a sada vidimo gde su. Nemaju takmičara u Svetskom kupu, nemaju rezultata, a i dalje se uzima novac iz budžeta Srbije i troše silne pare. Emira Hrkalovića su izbacili iz reprezentacije zato što je hteo sa mnom da trenira, a sada ga vratili u reprezentaciju da im ponovo bude 10. na IBU kupu kako bi opravdali silne pare potrošene i odnesene u krug dvojke, na Vis, na Divčibare i u Sjenici. Pa gde je tu pravda!!! Gde je taj silni Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović i mnogi drugi koji nas štite od raznih lopova koji nas godinama potkradaju i sav taj novac nose svojim kućama, a pravi sportisti i dokazani gube sva prava i idu u zaborav. Nisam za to da ovako pišem ali sam primoran i mnogo me boli nepravda učinjena prema meni, a postoji još mnogo sportista koji su završili na ovaj način svoje sportske karijere – napisao je Petrović.

Čitaj još:  Počelo obeležavanje horizontalne signalizacije u centru Sjenice (Video)

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Milanko Petrović: Oterali su me iz reprezentacije!

Leave a Reply