Stari Dom kulture u Sjenici Jul 2015

Kakva sudbina očekuje nedovršenu zgradu Doma kulture u Sjenici?

Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015

Ovo je prvo pitanje koje se nameće kada prođemo pored objekta Doma kulture u Sjenici (nedovršena zgrada u centru grada). U poslednje vreme primetili smo nekoliko “manjih” požara, pa nas je to u jednu ruku nateralo da zavirimo u prostorije runiranog objekta.

Stari Dom kulture u Sjenici Jul 2015

Na prvi pogled stičemo utisak da su ovu građevinu već svi zaboravili, ali ne, tu misao nam odgoni prizor koji primećujemo u jednom uglu – gomila smeća, starih guma i ostalog otpada. Tu su i neki razbacani odevni predmeti – jadno! Sjenički vazduh, koji svakodnevno udišemo šetajući Omladinskim parkom, a koji je preko puta zidine u kojoj smo trenutno, nije više svež. Sparina guši, imamo utisak da će se sve samo srušiti.

Čitaj još:  Sjenička okolina bogata vodom - VIDEO

Primećujemo i to da je konstrukcija objekta na vrhu jednog dela slabašna, ili samo daje takav utisak- nebitno! Pravimo par kadrova i napuštamo objekat! Dok izlazimo, preskačući prazne flaše piva, nagomilano granje i otpad, rađa se nada da će neko uvideti da ovaj objekat treba rekonstruisati, adaptirati, porušiti i napraviti parking – bilo šta!

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Kakva sudbina očekuje nedovršenu zgradu Doma kulture u Sjenici?

Leave a Reply