Sema Semsudin Tokovic / Sjenica

Pucano u Šemu Tokovića

Sjenica vesti, Vijesti 2015

Sema Semsudin Tokovic / Sjenica

Kontroverzni biznismen Šemsudin Šema Toković (46), upucan je sinoć u obe noge pola sata nakon ponoći ispred svoje garaže u ovoj varoši na Pešteri.

Kako nezvanično saznajemo, u njega je nepoznati napadač ispalio tri hica u trenutku dok je izlazio iz automobila i prilazio vratima garaže u ulici Luke Gobeljića.

Toković je prebačen u novopazarski Zdravstveni centar i njegov život nije u opasnosti.

– Pacijent je dovežen sa prostrelnim i ustrelnim ranama obe noge i potkolenice. Nakon hirurške intervencije, njegovo zdravstveno stanje je stabilno i nije životno ugrožen – kažu u bolnici.

Ubrzo nakon pucnjave, na lice mesta izašli su policija i nadležni tužilac i obavili uviđaj.

Čitaj još:  Sjenica tone u masama vode koje se izlivaju iz rijeke 19.01.2023.

– Tužilac je krivično delo okarakterisao kao ubistvo u pokušaju, a policija intenzivno radi na identifikovanju i privođenju počinioca – rekla nam je portparolka Policijske uprave u Novom Pazaru Bedrija Mujović.

Inače, Toković je vlasnik kafića “Viva” i benzinske stanice u Sjenici, a prošle godine je tvrdio da mu je život ugrožen i da mu otvoreno prete smrću. I sam je nekoliko puta ulazio u sukob sa zakonom, pre svega zbog nelegalnog nošenja i posedovanja oružja, ugrožavanja javnog reda i mira i drugih sitnijih krivičnih dela. Dugo je radio u Nemačkoj i ima državljanstvo ove zemlje.

Pucnjevima u potkolenice neko je hteo izgleda da ga opomene.

Čitaj još:  Sjenica.com politički neutralan sajt

 

N.Kočović

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply