asmir i gradonacelnik mahmutovic

Pazarci svojataju sad i Asmira

Kolumna, Sjenica vesti, Sport

Pojavio se članak na regionalnoj televiziji gde oni pišu o tome da Gradonačelnik Novog Pazara izjavljuje kako želi da naš Asmir predstavlja Novi Pazar.
To je nama OK, i nadamo se ćete dobro da platite sve to, ali ono što nikada nećete moći da nama Sjeničanima oduzmete je to da je Asmir naš SJENIČAK iliti SJENIČANIN. Bezobrazno bi bilo da počnete da ga svojatate kao što radite sa Muamerom Hukićem i drugima.

Razumemo mi vašu želju za uspehom u raznoraznim sportovima, medijskim uspesima i sl. Ali treba da shvatite majka Sjenička kad odgoji, ostaje Sjeničko! Nemojte da dozvolite da se prepiremo oko stvari koje su nedodirljive činjenice. Sanel Papić je naš, Muamer Hukić je naš, Asmir Kolašinac je naš, 90% reprezentativaca u skijanju su naši i ostaće tako!!! Meni je stvarno žao ako mislite da se to može promeniti, ali je nemoguće.

U nastavku vam prenosimo ceo članak sa regionalne, da biste znali, zašto je nas u redakciji dirnuo ovaj tekst o našem SULTANU, našem Asmiru!

Nećete uspeti dragi Pazarci, on će zauvijek ostati naš.

asmir i gradonacelnik mahmutovic

Mahmutović: „Želimo da Kolašinac predstavlja Novi Pazar“

Gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović, priredio je prijem za dvoranskog vicešampiona Evrope u bacanju kugle,Asmira Kolašinca.
Mahmutović: „Želimo da Kolašinac predstavlja Novi Pazar“

„Sportisti iz našeg kraja su najbolji promoteri našeg grada,regiona,ali i naše zemlje i oni nas na najlepši način reprezentuju. Želja nam je da Asmir Kolašinac i formalno predstavlja Novi Pazar, odnosno ovdašnju atletiku“, rekao je Mahmutović, dodavši da je javnosti poznato da se svi sportski objekti rade planski.

Čitaj još:  Sjenički đaci generacije 2016/2017 (Video)

„Ako pravimo Gradski stadion, onda to ima smisla, ako je naš fudbalski klub uspešan i takmiči se u Super ligi. Ako pravimo halu Pendik, onda moramo da imamo neki klub, koji će ostvariti vrhunske rezultate, a to su dbojkaši, koji su se plasirali među četiri najbolja tima u Srbiji.Ako pravimo atletski stadion, koji želimo ove godine da imamo u funkciji, želimo i najbolje atletičare, da su tu,da se takmiče na tom objektu i da predstavljaju naš grad. Asmir Kolašinac je zaista primer pravog sportiste i čoveka. Mi ćemo, između ostalog i u ime grada,pošto svaku evropsku medalju nagrađšujemo, i tu formalnost ispuniti. Želim da mu kažem da ceo Novi Pazar navija za njega, ceo region i cela Srbija, ali ima naznaka da i drugi sa Balkana njega doživljavaju kao svog.Imamo zaista zlatne sportiste, velike talente i ulaganje u sport,svaki uloženi dinar, ima pozitivne rezultate jer, ko zna gde je Sjenica,ili Novi Pazar,ali kada čuju Asmir Kolašinac, onda nas traže i vide gde smo,pa sve građane identifikuju sa tim šampionom,koji osvaja medalje na evropskim i svetskim takmičenjima“, naglasio je gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović.

Zahvaliviši na prijemu, Asmir Kolašinac je istakao da mu je drago što građani Novog Pazara njegove uspehe doživljavaju kao svoje.

„Često dolazim u Novi Pazar i zaista se ovde super osećam,kao kod svoje kuće i ta pozitivna reakcija od građana, kad vidim koliko su srećni zbog svih mojih uspeha, čovek poželi da se nekada u budućnosti se ovde preseli i da ovde živi. Hvala na pozivu, mi ćemo biti, ono što kažu u nekim dogovorima,vezano za moj možda budući prelazak u Novi Pazar i ja ću se truditi da ostvarim,možda još bolje rezultate i da što više ljudi, kako u Novom Pazaru, tako i u Sandžaku i u Srbiji, usrećim“.

Čitaj još:  Sjenica dočekala svog Sultana Asmira Kolašinca (Video)

Na pitanje, koliko mu je zaista želja da nastupa za Novi Pazar, Kolašinac je odgovorio.

„Ako budem rekao kolika je moja želja, onda ćete vi možda i preneti vest da sam ja već i prešao za Novi Pazar, tako da neka to ostane za malo kasnije.Prelazni rok je krajem ove godine,pa videćemo.Bože zdravlja, meni je zaista drago što imam takvu dobrodošlicu u Novom Pazaru. Neka to bude neka lepa vest krajem 2015.“.

Podsetimo,Asmir Kolašinac je nedavno na dvoranskom prvenstvu Evrope u Pragu, hicem od 20 metara, 90 centimetara, osvojio srebro, obećavši da će se potruditi vrlo brzo da kuglu baci preko 21 metar, na predstojećim takmičenjima.

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply