Ski centar Zari / Sjenica / GoPro by Edis / Februar 2015

Ski centar Žari / GoPro verzija sa skijašima (Video)

Sjenica vesti, Sport, Video

Sunčani vikend. I još produžen! Kako ga iskoristiti i otići negde, uživati i odmarati? Kako jedino kod nas ima snega, gde sada otići? Baš u pravom trenutku je otvorena staza i žičara u Ski-centru “Žari” na svega nekoliko kilometara daleko od grada. Dok se čaršija polako budi iz magle, na sunčanoj ski stazi je već puno skijaša i snoubordera, svi žele da isprobaju stazu, žičaru i da se super provedu.

Ski centar Zari  / Sjenica / GoPro by Edis / Februar 2015

I ja sam jedan od njih. Došao sam sa skijama, sa drugarima i burazerom, jedva čekamo da se uhvatimo žičare i popenjemo na vrh. Dan je perfektan! Sunčan, nebo čisto, toplo je – super za sunčanje i skijanje. Pogled oduzima dah! Sa jedne strane se vidi naša Sjenica u magli, a sa svih ostalih strana beskrajno belilo planina i plavetnilo neba. Dugo smo je i čekali ovako nešto… Staza je u perfektnom stanju. Sređena tabačem, a mrazom stežena i spremna za uživanje.

Čitaj još:  Počelo postavljanje ploča u centru grada (Video)

Kamerica je uvek pri ruci… na glavi zapravo. Kadrove želim snimiti i podeliti sa drugima, kako je bilo tog produženog vikenda u Sjenici… Uživajte

 

Edis Muminović

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply