bolnica sjenica

Trudnica iz zavejanog Ponorca stigla u Sjenicu

Pešter, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015

Među zavejanim meštanima sjeničkih sela bila je i trudnica iz Ponorca. Uspešnom akcijom Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Sjenici, trudnica, koja bi svakog časa trebalo da se porodi i na svet donese dvojke, sada je u sjeničkoj bolnici.

Bolnica Sjenica

Nakon bezuspešnog pozivanja Opštinskog kriznog štaba, pomoć u ovakvoj situaciji, meštani Ponorca zatražili su od Sandžačke demokratske partije, koja im je, kako kažu, izašla u susret.

Po dojavi meštanina Ponorca, Safeta Ibrovića, Sandžačka demokratska partija angažovala je privatnu mehanizaciju, kojom je pročišćen put do zavejanog sela i trudnica uspešno prevezena do sjeničke bolnice. Predsednik OO SDP u Sjenici, Muriz Turković, ističe da su takvim činom spašena tri života, majka i dve bebe koje svakog časa treba da dođu na svet.

Čitaj još:  Ulaganje u visoko obrazovanje (Video)

Meštani Ponorca kažu da su više puta bezuspešno pozivali Opštinski krizni štab u Sjenici. Odsustvo intervencije nadležnih oni tumače kao političku diskriminaciju, jer, kako ističu, na prošlim izborima nisu glasali za SDA i SPS.

 

regionalna S.Lj.

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Trudnica iz zavejanog Ponorca stigla u Sjenicu

Leave a Reply