Sanel Papic sampion

Šampion Sanel Papić u pohodu na nove uspehe!

Intervju, Sport

Evropski šampion u profesionalnom boksu, Sanel Papić, alijas “The Bomber of Sandžak”, ovih dana vredno trenira u rodnoj Sjenici, očekujući ponudu da se bori za narednu titulu.

Sanel Papic trening

Sanel je trebao da se bori 29. Novembra u Moskvi. Prihvatio je ponudu svog prijatelja i velikog šampiona u teškoj kategoriji Alexandera Dimitrenka ,da nastupi na reviji, ali na kraju do realizacije ipak nije došlo .

“Trenirao sam jako i sistematično na više lokacija (naravno najbolje se osećam u rodnoj Sjenici u Coloseum gym-u) i prihvatio ponudu da boksujem na vrućem gostujućem terenu u Moskvi. Na žalost u poslednjem momentu sam saznao da do meča neće doći. Nastavljam dalje sa treninzima, doduše smanjenim intezitetom – jednom dnevno uz podršku mog suplement sponzora Big iron muscle, uz koje mi treninzi lakše padaju”.

Čitaj još:  U društvu šampiona Sanela Papića (Video)

Inače da podsetimo da je Sanel evropski šampion u EBA (European boxing association), nastupa u Kruzer kategoriji (91,719 kg) i trenutno je neporažen sa: 14 mečeva, 14 pobeda, a čak 11 puta je nokautom završavao svoje mečeve.

Sanel je još dodao da će sledeći meč najverovatnije biti održan u martu ove godine, ali da još sve kocke nisu složene, pa ne bi više detalja otkrivao. A ovih dana ćemo se naći sa Sanelom i napraviti jedan video intervju specijalno za naš portal.

Čitaj još:  Nastavak podrške za Vladu Timotijevića nakon dva miliona pregleda

Bilbord Sanel Papic

Izvor: besplatansport
Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Šampion Sanel Papić u pohodu na nove uspehe!

Leave a Reply