Sjenica 06.01.2015. - 3

Nekoliko sela već odblokirano na Pešteri (Video)

Pešter, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015

Nekoliko sela koja su bila odsečena od Sjenice zbog snega i jakog vetra su odblokirana rekao je za Glas Sandžaka direktor Direkcije za urbanizam Elvis Bihorac.

Sjenica 06.01.2015. - 1

”Putevi koji vode do sela Rasno, Krće, Vrsenice,Kijevci,Čitluk Cipalje,Bagaći.Gornja Vapa, Donja Vapa, Lopiže, Doliće, Ugao, Raskoviće, Međugor, Kamešnica, Aliveroviće, Žitniće, Štavalj, Cetanoviće, Brnica, Stub, Raspogance, kao i put Duga Poljana – Vuče su odblokirani, dok druga sela još nisu jer je veoma teško doći do njih zbog snega koji i dalje pada i jakog vetra.” rekao je Bihorac.

On je dodao da su ekipe na terenu i da očekuje da će tokom sutrašnjeg dana biti odblokirana sva sela koja su trenutno odsečena od grada.

Čitaj još:  Humanitarna pomoć Kraljevine Kuvajt (Video)

U Meteorološkoj stanici Sjenice nam je rečeno da je na teritoriji opštine Sjenica formiran snežni pokrivač debljine 37 centimetar, da je temperatura izmerena u 17 h iznosila -7.

Prema rečima metrologa te stanice nardenih dana doći ce do pretsnka padavina i porasta temperature.

Da podsetimo da je zbog snega koji je tokom protekle noći padao na području Sjenice doveo do potpune blokade seoskih puteva koji vode do tog grada.


Novinar: Edib Honić
Snimatelj: Kemal Mašović

Enes Radetinac

Pogledajte još:

Čitaj još:  Počela izgradnja mosta u naselju Bukreš u Sjenici!

Facebook komentari

Leave a Reply