Lenjinova ulica

Pogledajte kako izgleda rekonstruisana Lenjinova ulica (Video)

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2014

Novoasfaltirana ulica čiji je pravac svima nama poznat – od Vesne pa do stare stočne pijace

Lenjinova ulica
Lenjinova ulica

Svi dobro znamo kako je izgledala ova ulica i koji horor su vozači prolazili prolazeći istom. Taj slučaj je sada rešen. Lenjinova ulica je dobila novi asfalt i sad izgleda kao avionska pista.

Ostali su trotoari da se urade i sitnice oko toga, ali najbitnije je tu. Nema više glavobolje zbog rupa i rupčaga, iliti rupetina.

Ostaje nam samo da se zahvalimo lokalnoj vlasti jer su konačno rešili ovaj projekat da se ozbiljno uradi i ovim putem da ih zamolimo da ga dovrše do kraja.

Nemojte nas ostaviti bez trotoara, odvodnih kanalizacija i svega što je potrebno za uspešno i dugotrajno funkcionisanje ovakvog puta u našim uslovima. Ovo ne pišemo tek onako, jer ako pogledate pažljivije snimak, videćete još jedan potencijalni problem, a to su šahte. Novi asfalt, a šahte udubljene?!?! Taj deo, molimo nadležne, treba neko stručan da riješi.

Čitaj još:  Potpiši za Sjenicu - peticija PSD Zmajevac

Znamo i koji su to uslovi koji najviše utiču na kvalitet ulica – hladne zime, mrazevi, so na putevima… kao da imamo fabriku soli iz Tuzle nakon otapanja snijega. Sve to utiče na kratak rok trajanja naših ulica. A nadamo se da će nam i glavna ulica Milorada Jovanovića biti odrađena kvalitetno i da neće biti krpljenja u narednom periodu. Tako da, dragi AD Putevi Novi Pazar, radite kvalitetno. Hvala unaprijed.

Čitaj još:  Osnovna škola “12. decembar" nagradila najuspešnije učenike (Video)

Snimak dostavio A. Hamidović

 

Redakcija sajta www.Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Pogledajte kako izgleda rekonstruisana Lenjinova ulica (Video)

Leave a Reply