Sanel M

NOVI DOKAZI: Sanel M. (18) bio u teško alkoholisanom stanju kad je udario Turkinju

Video, Vijesti 2014

Sanel M. (18), koji je osumnjičen za brutalno ubistvo Tugče Albajrak (23), imao je 1,4 promila alkola u krvi, piše nemački “Špigl.”

Sanel M
Sanel M.

Nemački list je demantovao prvobitno nagađanja, i tvrdi da je osamnaestogodišnji Sanel, inače poreklom Srbin, testiran na alkohol dva sata nakon zločina koji je počinio, i da su rezultati pokazali da se nalazio u veoma alkoholisanom stanju.

Ova činjenica dodatno će otežati posao njegovim advokatima, koji su imali u planu da traže smanjenu odgovornost pred sudom.

Podsetimo, Tugče Albajrak je 15. novembra pritekla u pomoć dvema devojkama kada je čula kako dozivaju u pomoć u toaletu “Mekdonalds” restorana u Ofenbahu.

Sanel i još dva muškarca uznemiravali su dve devojke, kada je Tugče prišla kako bi ih odbranila. Napadač je na parkingu prvo seo u kola, a onda ponovo izašao.

Čitaj još:  U Sjenici molitve za Erdogana

Jedan prolaznik je pokušao da ga obuzda i došlo je do koškanja. Sanel M. je tada prišao Tugče Albajrak i udario je.

“Udarac je bio tako jak da je pala i udarila glavom u zemlju”, navodi nemački list “Bild”. Čitav incident zabeležen je kamerom za nadzor ispred restorana.

Osumnjičeni mladić je priznao krivicu za napad. On se nalazi u pritvoru i pod istragom je zbog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Nakon što su njeni roditelji, saznavši da je doživela moždanu smrt i da se više nikada neće osvestiti, zatražili od lekara da je skinu sa aparata za održavanje života, više od sto hiljada ljudi, pri čemu ih se najviše okupilo u berlinskoj turskoj čevrti Krojcberg, izašlo je na ulice, zahtevajući od nemačkog predsednika Joahima Gauka da joj posthumno dodeli orden za hrabrost.

Čitaj još:  Čestitke za Kurban bajram (Video)
Berlin Kreuzberg za Tudze
Berlin Kreuzberg za Tudže

bild

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply