Direkcija za urbanizam Sjenica

Demant na članak “Bačene pare za asfalt u Sjenici”

Sjenica vesti, Vijesti 2014

Podigla se opet nepotrebna prašina koju je izazvao članak u Novostima, koji ne možemo, inače, da nađemo u na sajtu, već samo u štampanom izdanju. To je nas bacilo na razmišljanje, onako kucano razmišljanje “da li je to fiktivna rubrika za koju dobijate pare ako objavite članak ili je to rubrika za koju se bojite da ne ostane zapisana na netu, pa je samo štampate?”

Nama to nije jasno nikako, molimo da se razjasni. I da se razumemo, niste jedini, Kurir takođe ima nešto što se samo štampa a nikad se ne pojavi online. Za nas je to samo logičan ishod neobjektivnog novinarstva i prodavanje članaka nekoj “dobroj osobi”.

Nego da pređemo da temu o članku ili demant Direkcije za urbanizam Sjenica (da vidite veću sliku, kliknite na istu):

Direkcija za urbanizam Sjenica

Poštovani g-dine Dmitroviću,

na strani 16 dnevnog lista “Večernje novosti” u štampanom izdanju od 08.12.2014. u rubrici “Stavovi / Polemike / Pisma”, objavljen je tekst sa naslovom “Bačene pare za asfalt u Sjenici”, kojeg navodno potpisuju “Radnici direkcije za urbanizam”.
U skladu sa čl. 83. Zakona o javnom informisanju i medijima (“Službeni glasnik RS”, br.83/2014), u cilju istinitog i objektivnog informisanja javnosti, molimo Vas da, kao odgovorno lice, u skladu sa zakonom, objavite odgovor sledeće sadržine:

Čitaj još:  U gradu nakon ponoći pusto (Video)

“Netačne su i neistinite tvrdnje izrečene u tekstu “Bačene pare za asfalt u Sjenici”, u kojem se govori o navodnoj ugradnji neadekvatnog, nekvalitetnog i neatestiranog materijala u “Lenjinovu” ulicu u Sjenici i druge insinuacije o navodnim “Kriminalnim radnjama i šteti” koju prouzrokuje izgradnja ove ulice.

Niko od radnika Direkcije za urbanizam Sjenica ne može govoriti u ime “Radnika Direkcije za urbanizam Sjenica” i zloupotrebljavati ih u širenju neistina, u cilju obračuna sa bilo kim.

Materijali koji su korišćeni prilikom izgradnje “Lenjinove” ulice u Sjenici imaju potrebne ateste i dokaz o njima se nalazi kod izvođača radova i nadzornog organa.

Izgradnja “Lenjinove” ulice u Sjenici, sa savremenim kolovozom i ostalim projektom predviđenim sadržajima je apsolutno na dobrobit svih građana opštine Sjenica…”

Direkcija za urbanizam Sjenica

Direkcija za urbanizam Sjenica

To je demant prve strane koji je sastavila Direkcija za urbanizam Sjenica. Nismo dobili ostatak teksta, ali mislimo da je i ovo dovoljno. Uz to smo priložili potpise istih i ako se već Novosti ne oglase, a mislimo da neće, mi smo im obezbedili mesto za demant.

Čitaj još:  Počela je realizacija Međunarodnog kampa mladih biatlonaca

I lični savet iz naše redakcije. Ne obazirite se na ovakve gluposti, narod dolazi na čudne ideje. Prva rečenica će biti “ada đe ima vatre ima i dima”.

Pogledajte još:

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply