Još jedan kvalitetan sjenički brend “Dax Inn”

Vijesti 2014

Preduzeće „Daks in“ već sedam godina proizvodi najkvalitetniji muški i ženski pamučni veš, i predstavlja jednu od najuspešnijih firmi na području Sjenice.

Prema rečima vlasnika, Fika Hamidovića, mesečno se proizvede preko 20 000 komada odeće brenda „Daks“, koja se plasira na tržište Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a u planu su nova ulaganja, širenje kapaciteta i izvoza.

„Mi dizajniramo, krojimo, šijemo, pakujemo i isporučujemo naše proizvode. Modeli su udobni, napravljeni od finog konca i visoko kvalitetnog materijala, koga čini 95% pamuka i 5% elastina. Naše preduzeće jedino šije svoje proizvode, pošto većina ostalih obavlja poslove za druge“, objašnjava on.

„Daks in“ upošljava 20 do 25 radnika, u skladu sa potrebama, sa radom je počeo 2007. godine i vršio je usluge šivenja za poznate robne marke, Roberto Kavali, ST, Kapa i druge.
Četiri godine kasnije vlasnik firme je odlučio da tržištu ponudi svoj brend, koji je ubrzo postao prepoznatljiv po kvalitetu i dizajnu. U asortimanu proizvoda nalazi se više desetina modela intimnog veša, majica i pidžama.

Kada je u pitanju kupovina, ovo preduzeće nudi brojne olakšice, odloženo plaćanje na 60 dana i 10% popusta avansno plaćanje, a Hamdić naglašava da je njihova roba dostupna, obzirom na veoma povoljne cene.

Sve potrebne informacije vezane za proizvodni asortiman Daks ina možete dobiti na telefon 060 384 16 35 kao i na njihovoj stranici KLIKOM OVDE

Facebook komentari
Čitaj još:  BDZ predizborna konvencija u Dugoj Poljani

One thought on “Još jedan kvalitetan sjenički brend “Dax Inn”

Leave a Reply