Osumnjičeni za kidnapovanje dvojice braće u Sjenici

Vijesti 2014

Novopazarska policija uhapsila je braću Mirzu i Orhana A. iz Sjenice koji su osumnjičeni da su izveli otmicu dvojice mladića. Oni su oteli dvojicu braće Denisa i Damira G. i tom prilikom im naneli telesne povrede. Na saslušanju, jedan od osumnjičenih je priznao delo dok se drugi branio ćutanjem.

Oteti mladić ranije je radio kao konobar u restoranu čiji su vlasnici Mirza i Orhan A. iz Sjenice. Prema našim saznanjima, njih dvojica su svom bivšem radniku ostali dužni novac a u međuvremenu nepoznato lice je iz njihovog ugostiteljskog objekta odnelo televizor. Vlasnici restorana su posumnjali na svog bivšeg konobara i tada je nastala prava drama.

Kako Regionalna televizija saznaje, Mirza i Orhan su pozvali Denisa da uđe u njihov auto i odvezli ga do Vape. Usput su ga, prema Denisovim rečima, tukli, psovali i od njega tražili da im kaže ko im je ukrao televizor iz restorana čiji su vlasnici.

Prijavu protiv Mirze i Orhana podneo je i Denisov mlađi brat, Damir, kojeg su, kako se navodi u prijavi tukli pored Vape a u kolima mu pretili pištoljem. Nakon toga, prema navodima iz prijave, odveli su ga do svog ugostiteljskog objekta gde su nastavili da ga tuku. I od njega su tražili da im kaže ko im je ukrao televizor.

Novopazarska policija je navela da je pretresla kuću i druge objekte koji su u vlasništvu osumnjičenih i u njima nije pronađeno oružje.
Na saslušanju, prema saznanjima Regionalne radio televizije, Orhan je priznao delo dok je Mirza ćutao. Njima je uz konsultaciju sa tužilaštvom određen pritvor zbog krivičnog dela otmice.

(rtv)

Facebook komentari
Čitaj još:  „Mladi manjinski lideri“ u Sjenici

One thought on “Osumnjičeni za kidnapovanje dvojice braće u Sjenici

Leave a Reply