Sjeničanka sekirom napala policajca

Vijesti 2014

Sjenica: Zbog privođenja muža sekirom napala policajce

Sjeničanin P. N. pesnicom udario policajca koji je došao da ga privede po nalogu Suda za prekršaje, a potom supruga istrčala sa sekirom i umalo nije pobila čuvare reda.

SJENICA – Privođenje P. N., koje su po nalogu Suda za prekršaje obavila dvojica policajaca Područne policije uprave Novi Pazar – Odeljenja u Sjenici, umalo se u nedelju nije završilo tragično.

Najpre je P. N., koga su policajci zatekli u dvorištu, odbio da pođe sa njima, pa je jednog od policajaca udario pesnicom i počeo da beži. Brzo je sustignut i tada je nastala drama. Iz kuće je, sa sekirom, izašla njegova supruga, koja je zapretila policajcima da će ih pobiti ako ih odvedu muža. Vitlajući sekirom, pretila je da će iseći i obezglaviti svakoga ko joj priđe mužu.

Dok je trajalo ubeđivanje, agresivna žena se ne trenutak okrenula ka suprugu, što je bilo dovoljno policajcima da joj zgrabe i otmu sekiru, a potom je uhapse i sa mužem privedu u policijsku stanicu. Privedeni P. N. je zadržan u pritvoru, a njegova žena je, nakon što je dala izjavu, odlukom dežurnog tužioca puštena da se brani sa slobode.

Građani koji su sve posmatrali ističu da su teže posledice izbegnute prisebnošću i profesionalnošću policajaca koji su bez upotrebe sile uspeli da “razoružaju” ratoborni bračni par i oboje ih privedu u policijsku stanicu.

Privođenje P. N. Sud za prekršaje naložio je zbog više saobraćajnih kazni i duga od oko 90.000 dinara.

Facebook komentari
Čitaj još:  Sjeničanin žrtva prevare

Leave a Reply