Đaci brane suspendovanog nastavnika iz Sjenice

Vijesti 2013

Đaci su protestovali najpre na raskrsnici u ovom naselju, blokade saobraćaja nije bilo, a kasnije i u školskom dvorištu u Dojevićima

Tridesetak đaka osnovne škole u novopazarskom naselju Selakovac, protestovali su oko 14 sati ispred škole u susednom naselju Dojeviće zbog suspenzije njihovog razrednog starešine, nastavnika istorije A. R., koji je prijavljen policiji da je đaka škole u Dojevićima K. L. (12) udario nogom u glavu.

Đaci su protestovali najpre na raskrsnici u ovom naselju, blokade saobraćaja nije bilo, a kasnije i u školskom dvorištu u Dojevićima.

Nastavniku A. R. koji predaje istoriju u obe škole, već je urućeno rešenje o suspenziji u školi u Dojevićima, a u školi u Selakovcu kažu da će tražiti razjašnjenje prosvetne inspekcije da li se supenzija odnosi i na njihovu školu.

VIŠE KOMETARA O OVOME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FORUMU KLIKOM OVDE

Facebook komentari
Čitaj još:  Jelići i dalje u mraku

One thought on “Đaci brane suspendovanog nastavnika iz Sjenice

  • Zaista sam sretna što su tog monstruma izbacili iz škole. Bio je i meni nastavnik, prije puno godina, i zaista ga pamtim kao monstruma. Svakođ đaka je vrijeđao i ponižavao. Njegovi nadimci za nas su bili: mravojed, zumbo itd…
    Pamtim ga kao teškog psihopatu

Leave a Reply