Biatlonci iz Sjenice na pripremama u Sloveniji

Sport

Biatlonci Srbije Milanko Petrović i Emir Hrkalović sa trenerom Tihomirom Milosavljevićem se od 10. oktobra nalaze na pripremama u Sloveniji u biatlon centru Pokljuka gdje će ostati narednih dvadeset dana.

Sa njima je i reprezentativka Srbije u skijaškom trčanju Ivana Kovačević sa trenerom Milanom Sretenovićem.

Kako su posljednih dana aktuelne vijesti o nedostatku sredstava za pripreme takmičara u zimskim sportovima, trener Tihomir Milosavljević je za ski portal Skijanje.rs izjavio:

Jako je bitno da istaknemo, kao i kod ostalih sportista, jedino ko nas je ispratio u programu priprema onoliko koliko je mogao je Olimpijski komitet Srbije, dok Biatlon savez Srbije i Skijaški savez Srbije nemaju namere da podrže. Čak Biatlon savez Srbije nije htio da nam da ni vozilo kojim bi doputovali na pripreme pa smo morali da se snalazimo.

Pripreme moramo da sprovedemo onako kako bude moguće jer to je obaveza kako prema nama samima, tako i prema Olimpijskom komitetu Srbije bez kojeg bi karijera najboljeg sportiste zimskih sportova Milanka Petrovica, bila potpuno ugrožena.

Troškove i ovih priprema kao i svih ostalih pokrićemo ličnim sredstvima koje će nam Olimpijski komitet Srbije refundirati nakon završetka priprema – rekao je na kraju trener Milosavljević.

(Sandzak-x.net)
VIŠE KOMETARA O OVOME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FORUMU KLIKOM OVDE

Facebook komentari
Čitaj još:  Na atletskom mitingu naši najbolji (Video)

Leave a Reply