Kolektivni sunet u Sjenici – proslava

Vijesti 2013

U Sjenici je u subotu održana svečanost povodom manifestacije „Kolektivni sunet Sjenica 2013“. Manifestaciju su organizovali “Prijatelji Sandžaka” i bratska opština Sjenice, turska opština Kartal.
Na manifestaciji koja je prvi put organizovana ove godine osunećeno je 70 dečaka.
Nakon Novog Pazara, manifestacija kolektivni sunet održana je I u Sjenici prvi put ove godine, a učestvovalo je 70 dečaka. I njima su organizatori uručili ovom prilikom bicikla marke “Salcano”, takođe roditelji su bili oslobođeni plaćanja svečanog odela, cipela I samog čina obrezivanja.
Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović zahvalio je suorganizatorima I donatorima, takođe on je istakao I značaj za Sjenicu bratimljenje sa opštinom Kartal, čiji je predsednik Beledija Baškan bio prisutan na svečanosti.
“Srećni smo što smo danas u Sjenici I što smo deo ove manifestacije. Zadovoljni smo odnosima naše dve opštine, vrlo brzo očekujemo delegaciju opštine Sjenica u Kartalu kako bi se dogovarali o daljoj saradnji”, kazao je Baškan.
Mujović je kazao da je ova manifestacija značajna za opštinu Sjenica, I izrazio očekivanja da će se realizovati još veći projekti u saradnji sa bratskom opštinom Kartal.

VIŠE KOMETARA O OVOME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM FORUMU KLIKOM OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply