U Sjenici planirano ubistvo

Sjenica vesti, Vijesti 2012

Novopazarska policija uhapsila četvoricu muškaraca iz različitih gradova u Srbiji – naručioca i plaćenike

Novopazarska policija uhapsila je rano jutros nekoliko osoba osumnjičenih za planiranje i ogranizovanje ubistva u Sjenici, među kojima i naručioca i plaćene ubice.
Kako je potvrđeno u novopazarskoj Policijskoj upravi, uhapšena su četvorica muškaraca iz različitih gradova u Srbiji, a osumnjičeni su da su u Sjenici trebalo da izvrše naručeno ubistvo.
Policija je u koordiniranoj akciji uspela da uhapsi i naručioca i plaćene ubice.

Uhapšeni su Ismet G. (24) iz Sjenice, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u podstrekavanju i nedozoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i Agim J. (26), Zlatko M. (26) iz Nove Varoši i Nenad O. (21) iz Beograda, koji su osumnjičeni za krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela, saopštio je MUP.

Čitaj još:  Kurban Bajram namaz Sjenica 2012

Sumnja se da su planirali da izvrše krivično delo ubistva jednog građanina Sjenice. Kako je MUP saopštio, Ismet G. je zbog sukoba sa tim licem angažovao Agima J, koji je juče sa Nenadom O. i Zlatkom M. došao u Sjenicu.

Kako je navedeno u saopštenju, za izvršenje navedenog dela Ismet G. im je obezbedio pištolj marke „EKOL tuna”, kalibra 6,35 mm, koji je prilikom pretresa njegove kuće u kojoj živi pronađen i oduzet.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Pazaru.

Meta je bio student iz Sarajeva,a motiv naručenog ubistva nije poznat.

Čitaj još:  EKSKLUZIVNO: Počelo asfaltiranje glavne ulice (Video)

Badgirl nam je dostavila sliku iz novina na forumu. Hvala
Isecak iz dnevnog lista informer - www.SJENICA.com

Komentarišite vijest na našem forumu ovde

Facebook komentari

Leave a Reply