Marija Šerifović darovala krevete deci sa Peštera

Vijesti 2012

Obećanje koje je dala porodici Jelić sa Pešterske visoravni, Marija Šerifović je danas ispunila. Naime, ona je u jednoj poznatoj prodavnici nameštaja pazarila tri kreveta za Miću, Miloša i Marka, dečake koji će od danas zahvaljujući njoj sanjati lepe snove. Iako žive bez struje, vode, televizora, telefona, lepa vest je ubrzo stigla do njih!

– Kada sam se čula sa Svetlanom, majkom dečaka, ona mi je rekla da dečaci nemaju na čemu da spavaju. Kao i svaka majka, ona je prvo mislila na svoju decu, pa je samim tim izrazila želju da prvo njima pomognem kako bi bar zimske noći proveli na udobnim ležajima.


Marija Šerifović pakuje poklone u kombi | Foto: Nemanja Kostić

S obzirom na to da sam morala da putujem u Beč i da imam mnogo obaveza zbog koncerta koji ću 16. decembra održati u „Madlenianumu“, zamolila sam svoju majku Vericu da umesto mene izabere tri lepa i udobna kreveta, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Pošto imam puno poverenje u mamu, sve sam prepustila njoj, a ja sam na kraju samo pogledala i platila. Ono što je posebno interesantno je da kreveti kada se sklope mogu da posluže kao fotelje, što znači da su izuzetno funkcionalni – priča evrovizijska pobednica.

Čitaj još:  U Sjenici planirano ubistvo


Uskoro će im biti lakše: Svetlana Jelić i sinovi

– Da se razumemo, nije to neka velika pomoć, ali je gest dobre volje. Smatram da mališani zaslužuju da spavaju u pristojnim krevetima, želela sam da im makar malo olakšam trenutnu situaciju. Ovo je samo početak, nadam se da će ljudi dobre volje izaći u susret porodici Jelić, koja živi bez struje i vode i da će nadležni u opštini Sjenica imati sluha za njihove nedaće, te će im omogućiti osnovne uslove za život – rekla je za „Alo!“ Marija, koja se i lično uverila u kvalitet kupljenog nameštaja, što se vidi i na fotografijama.

Čitaj još:  Ženi nam se Mirza Šoljanin?

Inače, pevačica je o svom trošku iznajmila kombi kako bi prevezla stvari do porodice Jelić, koja živi na kraju Pešterske visoravni, u zaseoku Jantarinama. Podsećanja radi, kada je u našem listu pročitala potresnu priču o porodici Jelić, Marija Šerifović odmah se javila u našu redakciju i ponudila pomoć. Danas oni zahvaljujući pevačici mogu prvi put ušuškano i odvojeno da spavaju jer je svako od njih dobio ležaj za sebe.

Facebook komentari

Leave a Reply