Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković iz Sjenice

Sjenica vesti, Vijesti 2012

Skupština Grada Niša izabrala je funkcionera Srpske napredne stranke Ljubivoja Slavkovića (60) za zamenika gradonačelnika Niša.
Slavković, koga javnost uglavnom zna kao voditelja TV Belle amie, kolumnistu Narodnih novina i nekadašnjeg direktora Toplane, a trenutno je direktor mešovite hrvatsko-nemačke kompanije “Blok signal d.o.o.” Niš.
U njegovoj zvaničnoj biografiji piše da je rođen u Sjenici, a da je tokom karijere “zauzimao rukovodeće pozicije” u TRO Miroč iz Kladova, Centralnoj dečijoj kuhinji Pčelice, Studentskom centru Niš, Fruktapromet Niš, Akord Niš, Restoranu Ei Niš, Ei holding i MGF Promo.
Politički je, navodi se u biografiji, aktivan od 1974. godine, ali bez navođenja naziva političke partije. Krajem devedesetih bio je prvi čovek Socijaldemokratije, Vuka Obradovića, a nepunih 8 meseci, od januara do septembra 2001. godine bio je i narodni poslanik.
Iako se u materijalu koji su odbornici dobili ne navodi podatak o Slavkovićevoj stručnoj spremi, on je izjavio da je diplomirao na Pravnom fakultetu u Nišu.

Čitaj još:  U 2017. ušli sa minus 22 stepena!

Pre godinu dana, ekipa sajta www.sjenica.com bila je gost Ljube u rodnom mu Štavlju i evo snimka:

Facebook komentari

Leave a Reply