Stranka demokratske akcije zastava

U Sjenici na vlasti SDA sa SDP-DS-LDP, SPS i URS

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Vijesti 2012

Nakon verifikacije mandata za predsednika skupštine opštine izabran Senad Mahmutović iz SDA a njegov zamenik je Esad Zornić iz URS

Stranka demokratske akcije zastava

U Sjenici je danas održana konstitutivna sednica lokalnog parlamenta, u kojem je vladajuću većinu formirala SDA i koalicija SDP-DS-LDP sa dvadeset od ukupno trideset i devet odbornika. U opštinskoj vlasti će još participirati koalicija SPS-PUPS koja ima četiri odbornika i URS sa još dva mandata.

Nakon verifikacije mandata za predsednika skupštine opštine izabran je Senad Mahmutović iz SDA a njegov zamenik je Esad Zornić iz URS-a koji je dosad bio predsednik SO. Novoizabrani predsednik opštine Sjenica je Hazbo Mujović iz SDA, dosadašnji zamenik predsednika opštine Sjenica. Mujović se zahvalio građanima koji su glasali za demokratske snage i poručio da će se truditi da održi predizborna obećanja.

Čitaj još:  Azilanti odustaju od Nemačke i ostaju u Sjenici (Video)

“Nadam se da ćemo održati svaku reč datu u predizbornoj kampanji kao i sve ono što smo obećali građanima, a obećali smo da ćemo raditi za dobrobit celokupnog stanovništva bez obzira na političko opredeljenje, i da ćemo uvažavati i predloge opozicije”, rekao je Mujović.

Novoizabrani predsednik skupštine Sjenica Senad Mahmutović je rekao novinarima nakon sednice da su u skladu sa izraženom voljom birača najznačajnije političke partije demokratske i evropske orijentacije SDA i SDP formirale skupštinsku većinu i konstituisali organe vlasti.

“Nadam se u budućnosti daljim projektima kojima će se unaprediti život i rad svih naših stanovnika, svih krajeva na područiju naše opštine i da će u ovom domu u kome se glas naroda najviše čuje vladati duh razumevanja, saradnje i tolerancije”, kazao je Mahmutović. Njegov zamenik Muriz Turković istakao je da Sjenici predstoji dosta posla u narednom periodu.

Čitaj još:  Hairli Ramazan - Vaktija za Sjenicu / 1437. / 2016.

Komentarišite sa nama na ovu temu u našem FORUMU

Facebook komentari

Leave a Reply