30. juna u Sjenici verovatno vanredno stanje (Ženi nam se Mirza)

Sjenica vesti, Vijesti 2012

Iako se već izvesno vrijeme šuška o svadbi Merime Džeko, sestre fudbalske zvezde Edina Džeke, i mladog pevača iz Sjenice Mirze Šoljanina, ovaj zaljubljeni par ne želi u javnosti iznositi detalje sretnog događaja.

Merima i Mirza - www.SJENICA.com

Ipak, kako saznajemo, velika svadba bivše voditeljice Radija “Stari Grad” i pobednika treće sezone Hayatovog šoua “Zvijezda možeš biti” zakazana je za 30. juni u hotelu “Borići” u Sjenici, Mirzinom rodnom mestu.

Prema našim informacijama, za taj dan rezervirani su kompletni kapaciteti “Borića” – restoran za svadbeno veselje, kao i hotelski deo sa sobama, verovatno za smeštaj zvanica.

U Sjenicu su prije dvadesetak dana dolazili Merimin otac i još neki ljudi. Ne znamo zašto, možda zbog dogovora o svadbi – tvrdi naš sagovornik.

Čitaj još:  Zmajevac kod Meha u poseti. Selo Caričina (12.03.2012.)

Naravno da će Edin Džeko prisustvovati sestrinoj svadbi u Sjenici, a u “Borićima” se, pored članova porodice i prijatelja mladenaca, očekivati i dolazak poznatih ličnosti.
Zbog toga i verujemo, da će biti telohranitelja, policije ili sl. Jednostavno, “vanredno stanje”!

Za Meriminu i Mirzinu vezu u javnosti se zna skoro šest meseci. Prvi put su zajedno viđeni u decembru prošle godine na promociji singla Harisa Džinovića “Pariške kapije” u sarajevskom klubu “Coloseum”. Zajedno su proveli i nekoliko dana na zimovanju na Vlašiću.

Čitaj još:  Turska razvojna agencija 'Tika' finansira obuku zanatilija u Turskoj (Video)

Komentarišite ovu temu na FORUMU

Facebook komentari

Leave a Reply