postavljeni-svetleci-stubni-bilbordi

Postavljeni svetleći stubni Bilbordi

Sjenica vesti, Vijesti 2012

Sjenica – Proteklog vikenda kroz centar Sjenice zasvetleli su prvi stubni bilbordi. Postavljeno je 17 od planirana 33. Osim u glavnoj ulici, od semafora do kružnog toka kod opštine, bilbordi će biti postavljeni i u naselju Vilenjak. Na njima su trenutno slike Sjeničkog jezera i otvorenih vrata Ćatovića kuće, kao zaštićenog kulturnog dobra ovog grada sa simbolikom otvorenosti i gostoljubivosti Sjenice i Sjeničana.

postavljeni-svetleci-stubni-bilbordi

– Imamo sreću i zadovoljstvo što postavljamo i dekorativnu javnu rasvetu, takozvane stubne bilborde koji će ulepšavati naš grad, izjavio je pomoćnik predsednika opštine Sjenica zadužen za infrastrukturu i razvoj Senad Mahmutović. On je rekao da će, nakon dvomesečnog promotivnog perioda, stubni bilbordi dobiti i komercijalnu namenu. Kako je najavio Mahmutović, za izdavanje reklamnog prostora na bilbordima biće zadužena opštinaska Direkcija za urbanizam, projektovanje i izgradnju.

Čitaj još:  Glasajmo za našu decu (Promo video)

U sklopu projekta rekonstrukcije javne rasvete, predhodno su završeni radovi na osvetljavanju prilaznog puta od Medara prema Sjenici, u toku je izgradnja sistema javne rasvete u Ulici Novoj pored autobuske stanice, nakon čega će se, kako najavljuju nadležni, raditi i na još tridesetak ulica na širem gradskom području.

Čitaj još:  Tragedija u selu Gradac kod Sjenice: Dete pronađeno obešeno

Facebook komentari

Leave a Reply